Laneissa kellon ympäri

Tunnelmavalojen loisteessa kylpevä Parikkalahalli on täynnä nuoria ja iloista tunnelmaa. Pitkissä riveissä hohtavat tietokoneiden näytöt ovat vallanneet koko hallin salin lattiapinta-alan.

- Yhdistys on perustettu 2004, myö taidettiin kaikki olla silloin 14-vuotiaita, muistelee Skynett ry:n puheenjohtaja Vesa Naukkarinen yhdistyksen toiminnan käynnistymistä.

Skynett ry:n tavoitteena ja tarkoituksena on järjestää verkkopelitapahtumia. Olohuoneista pienellä kaveriporukalla alkaneet lanit, eli tietokonepelitapahtumat, ovat vuosien mittaan kasvaneet aina vain isommiksi ja yhdistys on kehittänyt aktiivisesti toimintaansa yhteistyössä Etelä-Karjalan KÄRKI-Leaderin kanssa. Viimeisimmän Tavoitteet taivaisiin -hankkeensa avulla Skynett ry hankki itselleen kalustoa. Näin Skynett Langames 24 -tapahtumasta saatiin kehitettyä entistäkin näyttävämpi, ammattimaisempi, sekä kasvaneen tapahtuman vaatimustasoja vastaava kokonaisuus.
- Monet tulevat tänne vuodesta toiseen aina uudestaan ja uudestaan ja tämä tapahtuma on monelle se paikka, jossa nähdään kerran vuodessa toisiaan tietenkin pelikentillä tapahtuvan yhteydenpidon lisäksi, kertoo Skynett Langames 24 -tapahtuman pääjärjestäjä Toni Redsven ja jatkaa hymynkare huulillaan.
- Hurjimmat pelaajat saattavat pelata sen koko kaksi päivää suoraan putkeen ja menevät sitten tapahtuman päätyttyä zombeina koteihinsa nukkumaan.

Katso video lanien tunnelmista KaakonKantrin somekanavissa.


Teksti, video ja kuvat: Henri Niiranen, sisällöntuottaja, KaakonKantri
Kuva: Toni Redsven (vas.) ja Vesa Naukkarinen fiilistelivät tyytyväisinä onnistunutta tapahtumaa.
Etusivun kuva: Skynett Langames 24 täytti Parikkalahallin joulun välipäivinä 2018.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin