Yritystarinat

Kaapelikyytiä VuoksellaKaapelikyytiä Vuoksella

Kaapelikyytiä Vuoksella

- Kannattaa ehdottomasti kokeilla, voiko oma yritys hyödyntää maaseudun yritysrahoitusta, kannustaa Vertti Wikström.

Lue koko juttu

Ilta SaimaallaIlta Saimaalla

Ilta Saimaalla

- Norppa, huudahtaa Aarno Karels!

Ehdin nähdä vilauksen norpan päästä. Heti perään pinnalla pyörähtää pullea maha, joka häviää yhtä nopeasti kuin ilmestyikin takaisin Saimaan aaltoihin.
- Olipa hyvää tuuria matkassa, Karels hymyilee.

Lue koko juttu

Kansainvälistymistä matalalla kynnykselläKansainvälistymistä matalalla kynnyksellä

Kansainvälistymistä matalalla kynnyksellä

Pienyrityksillä on jälleen erinomainen mahdollisuus päästä solmimaan kansainvälisiä verkostoja matalalla kynnyksellä. Luvassa on vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvää koulutusta sekä myöhemmin myös verkostomatkoja ja yrittäjävaihtoja koronatilanteen rauhoituttua.

Lue koko juttu

Virta vie uutta kohtiVirta vie uutta kohti

Virta vie uutta kohti

- Tuli mieleen parin vuoden takainen hetki, kun istuin Tenojoen rannalla ja katselin ohi kulkevaa virtaa. Mietin silloin miten raskasta olisi, jos pitäisi soutaa vastavirtaan. Sitten mietin, että aika raskasta olisi koittaa pitää venettä paikallaankin. Lopulta ajattelin, että helpointa olisi, kun nostaisi airot ylös ja antaisi vain virran viedä. Ja mihin se sitten veisikään, niin pitäisi vaan luottaa, että siellä on jotain hyvää, jotain parempaa tai ainakin jotain uutta, yrittäjä Taina Valsi muotoilee.

Lue koko juttu

Puoti maalla sai pyörät allePuoti maalla sai pyörät alle

Puoti maalla sai pyörät alle

Koronasta johtuva poikkeustila on vähentänyt tai jopa lopettanut kokonaan perinteisen kasvokkain tapahtuvan kaupankäynnin. Verkkokaupasta on tullut lukuisten yritysten - ja asiakkaiden - pelastus. 

Lue koko juttu

Saimaa Geoparkin yritysyhteistyö ponkaisee uudelle levelille Saimaa Geoparkin yritysyhteistyö ponkaisee uudelle levelille 

Saimaa Geoparkin yritysyhteistyö ponkaisee uudelle levelille 

Saimaa Geopark ry:n yritysyhteistyötä kehitetään kevään ja alkukesän aikana uudelle tasolle. Alueen mikroyritykset ja geopark ovat tutustuneet jo hankeyhteistyön sekä erilaisten koulutusten kautta toisiinsa, mutta nyt edetään entistä konkreettisempiin tekoihin. 

Lue koko juttu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin